Om mobilboxen

Mobilboxens ägare, Robert Widmark har arbetet inom hästbranschen sedan 1988. Efter många år på tävlingsbanorna tillsammans med sina döttrar Linn och Louise Widmark (vinnare av bland annat SM, NM, EM samt mängder av internationella GP segrar i hoppning) kände Robert att det var dags för nya fräscha boxar och ideer. År 2001 grundades Mobilboxen.

Mobilboxen expanderar stadigt och antalet boxuthyrningar ökar varje år. Företaget lägger stort fokus, tid, energi och resurser på att hela tiden utveckla sin produkt för bästa konstruktion och stallmiljö med hästen och kunden i fokus. Boxarna är väldigt populära av såväl ryttare som arrangörer av diverse tävlingar och event runt om i landet.

Mobilboxens arbetsledare är ingen mindre än den kända hoppryttaren Angelica Augstsson-Zanotellis (vinnare av många mästerskap, internationella GP samt Världscupen i Scandinavium, Gothenburg lnternational Horse Show) pappa, Zaid Augustsson. Zaid har spenderat över 20 år på tävlingsbanor runt om i Sverige och Europa. Är det något han kan på sina fem fingrar är det var och hur hästboxar monteras bäst. Mobilboxen är enormt stolta över Zaid och hans engagemang för att alltid på bästa sätt möta kundens önskemål.

På Mobilboxen finns det kompetens, vilja och förståelse utöver det vanliga.

Därför är vi bästa valet

  • Mobilboxen erbjuder bästa tänkbara produkt med högsta service till bästa pris.
  • Våra boxar har en takkonstruktion av stål vilket ger extra stabila boxar vid hårda vindar och dåligt väder.
  • Hos Mobilboxen finns kompetens, vilja och förståelse utöver det vanliga samt 30 års erfarenhet inom hästbranschen.
  • Våra rymliga boxar erbjuder ventilation längs hela boxfronten samt möjlighet att ventilera varje box från utsidan helt individuellt.
  • Våra stallar är extra ljusa då vi använder LED lampor samt har plexiglas i våra stalldörrar.

Bokningsförfrågan / Offert

Alltid mycket konkurrenskraftiga priser hos Mobilboxen

Eftersom varje arrangör oftast har egna specifika önskemål som vi alltid försöker tillgodose ser vi fram emot att lämna en offert enligt er bokningsförfrågan.

Vid sammanhängande hyra av boxar (till exempel två helger i rad) och vid långtidshyra av boxar erbjuder vi specialpriser.

Boka