Bokningsförfrågan

Dataskyddsförordningen, GDPR, ersätter den svenska personuppgiftslagen och gäller som lag i alla EU-länder. Alla företag, organisationer och myndigheter måste följa de nya reglerna. Det främsta syftet med dataskyddsförordningen är att förbättra skyddet för dig när dina personuppgifter behandlas. Du kan läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter på mobilboxen.se .

Alltid mycket konkurrenskraftiga priser hos Mobilboxen.

En normal hyresperiod är från kl 18.00 dagen före tävlingens start
(maxtid onsdag kl 18 till söndag). 

Önskas boxarna tillgängliga även tisdag eller tidigare än kl 18 under onsdag utgår en extra avgift om 80 kr/box/dag + moms. I det fall boxarna önskas tillgängliga från och med måndag utgår pris för dubbelhelg eftersom dessa då måste monteras tidigare och kan ej användas föregående helg.

Vid sammanhängande hyra av boxar (till exempel två helger i rad) och vid långtidshyra av boxar erbjuder vi specialpriser.

Observera att det är ni arrangörer som avgör när boxhyran ska vara betalda till er. Senaste datum att justera beställt antal boxar av oss är 14 dagar innan tävlingens startdatum.

Företagsuppgifter


Önskemål

Antal boxar*JaNej
JaNej
Spånbalarna bekostas av arrangören och ska stå inplastade på pall vid monteringsplatsen. Tjänsten utföres i samband med montering av boxarna.
JaNej
JaNej
JaNej